In de vertraging kom je thuis 

Babymassage 

Babymassage....Een moment om samen met jou baby even stil te staan en elkaar te mogen ontmoeten. Een moment om elkaar te zien. Bij elke geboorte van een kind wordt ook een moeder geboren, of het nu je eerste kind is of je al kinderen hebt. Het is steeds weer een transformatie, elkaar opnieuw mogen leren kennen en jezelf opnieuw mogen leren kennen. De eerste periode met je newborn kindje kan overweldigend zijn en het is dan vaak ook een periode waarin alle kleuren wolken elkaar afwisselen. En dit is allemaal oké. 

 

In de babymassage word je als ouder uitgenodigd om je kind te observeren en te zien. Huid-op-huid en oogcontact zorgen voor de aanmaak van oxytocine, een hormoon wat jou en je baby'tje ondersteund in het bonden en hechten. Tijdens een babymassage is er ruimte voor jullie verhaal, jullie start samen en jullie ervaringen.

Vanuit warmte en geborgenheid staan jullie centraal en is het moment helemaal van jullie. 

 

In de babymassage krijg je massagetechnieken aangereikt die je zelf thuis verder in kunt blijven zetten. Ook krijg je massagetechnieken voor ongemakken bij je baby'tje, aangevuld met enkele voetreflex technieken die ondersteunend kunnen werken bij bijvoorbeeld krampjes, verkoudheid en onrust. Wist je dat regelmatig een massage geven zorgt voor een verbetering van het immuunsysteem? Zo draag je dus ook bij aan de weerstand van je kindje wat nog volop in ontwikkeling is tijdens de eerste jaren. 

 

De babymassage kan bij jou thuis, in jullie eigen veilige omgeving gegeven worden. Kijk voor de opties op de tarievenpagina.