Zein

Praktijk Zein is een praktijk voor verbinding en bewustwording. Verbinding staat centraal in mijn praktijk. Vanuit oprechte verbinding met jezelf kun je ook oprecht verbinding met anderen maken. Om verbinding te kunnen maken is het belangrijk bewust te worden van je eigen lichaam. Bij Zein wordt gebruik gemaakt van massage, meditatie en mindfulness om dit te bereiken. 

 

 

Acceptatie

We leven in een wereld waarin het altijd beter kan, beter moet. We verwachten veel van onszelf en het lijkt soms wel alsof we niet meer stil mogen staan bij wat is, maar altijd op zoek moeten zijn naar verandering, verbetering en perfectie.

In mijn praktijk wil ik je de rust bieden om stil te mogen staan met  jezelf. Om een moment te ervaren waarin je thuis komt bij jezelf.  Een moment van acceptatie, er even zijn met alles wat je met  je meeneemt. Een moment om even in het hier en nu te zijn en gewoon te ervaren wat er op dat moment is.

De kracht van aanraken   

Aanraken is een eerste levensbehoefte. Het is de eerste taal die je leert 'spreken' wanneer je ter wereld komt. Aanraking is essentieel om te kunnen groeien, om je te kunnen binden en te hechten.

Een liefdevolle aanraking helpt om te mogen zijn in deze wereld. Het helpt om een gevoel van veiligheid en geborgenheid te creëren. Zonder aanraking sluiten we ons beetje bij beetje af. De massages die ik geef zijn altijd met volle aandacht en verbinding.